Network Menu

Open Mic i Brixton

London är ju så mycket mer än zon 1, som nuförtiden består mest av kedjor, kontor och turister, så det är kul att ibland besöka lite mer ”äkta” stadsdelar.

”The Beast” öppnade för cirka ett år sedan och och består i princip av två rum i ett viktorianskt hus. De serverar ännu bara Sunday Roast men en av ägarna berättade att de om några veckor kommer att börja servera mat varje dag och fokusera på olika typer av street food. Fram till dess får man ta egen mat med sig och de bidrar med tallrikar och bestick.

Det som är det mest intressanta med det här stället är att de varje torsdag arrangerar Open Mic, vilket innebär att alla som gillar att och förhoppningsvis kan sjunga kan sätta upp sitt namn på listan under kvällen och sedan behöver de bara vänta på sin tur.

Evenemanget var verkligen populärt. Sångare avlöste varandra under hela kvällen, den ena bättre än den andra. Vi var dock rörande överens om att den yngsta, som hette Olivia, och som troligen inte ens var tonåring, och den äldsta var i en klass för sig, vilka röster! Talangscouter från The Voice Kids satt och lyssnade på alla och vi såg att de gav visitkort till Olivia efteråt. Kom ihåg var ni läste det först!