Network Menu

Suffragetter och afternoon tea

Suffragetter och afternoon tea

2018 är det 100 år sedan kvinnlig rösträtt först infördes i Storbritannien. Det firas på olika ställen i landet, bland annat i Westminster Hall med en speciell utställning om suffragetterna – aktivisterna som kämpade för rösträtt i decennier. Du minns väl Mrs Banks i Mary Poppins, ifall du inte minns Emmeline Pankhurst?

SWEA Professional uppmärksammar detta en lördagseftermiddag i september. Vi tar en guidad tur runt i Parlamentsbyggnaderna och avslutar i Westminster Hall där vi på egen hand kan uppleva Voice&Vote, utställningen om kvinnlig rösträtt. De som vill går vidare och avnjuter afternoon tea i ett av Parlamentets River Rooms.

När: Lördagen den 29 september 2018. Vi samlas 12.50 vid säkerhetskontrollen och avslutar rundvandringen 15.30.

Afternoon tea serveras 15.45 för dem som så önskar.

Var: Cromwell Green Entrance – närmare info kommer till dem som anmäler sig.
Hur: Anmälan absolut senast den 10 september till sweaprofessionallondon(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com. Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Meddela om du också önskar tea och ifall du har några dietrestriktioner.
Kostnad: Rundvandringen kostar £23 för medlemmar i SWEA London och £25 för gäster. £29 per person tillkommer för afternoon tea.