Network Menu

SWEA London Calling!

SWEA London Calling

SWEA London söker inför nästa år fler Sweor som är intresserade av att engagera sig i vår förening. Det finns uppdrag inom styrelsen men det finns även uppgifter utanför styrelsearbetet som t.ex att vara med i vår programgrupp som planerar och organiserar events. För att SWEA London ska kunna fungera och fixa trevliga, roliga och intressanta events behövs det att vi medlemmar engagerar oss ideellt utan ekonomisk ersättning men istället får vi många berikande erfarenheter samt ett fint och stort globalt nätverk.

Varmt välkommen att höra av dig till valberedningen om du skulle kunna tänka dig att vara med och jobba i vår förening nästa år inom något av följande områden.
– styrelsearbete
– program
– webb
– skribent
– PR och sociala medier
– medlemsfrågor

Kontakta Josefin i valberedningen om du är intresserad eller har frågor: sweaprofessionallondon(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com

SWEA stöder svensk kultur och utbildning genom olika stipendier samt olika projekt med svensk anknytning. SWEA står för Swedish Women’s Educational Association Inc som är en global ideell förening för svenskor och svensktalande kvinnor som är eller har varit bosatta utomlands.

Bild: pngtree