Network Menu

SWEA London Filmklubb


Vi fortsätter vårt fokus på kvinnor i SWEAs bioklubb med den underhållande actionfilmen ”Ocean’s 8” med bland andra Cate Blanchett och Sandra Bullock i huvudrollerna.
Handlingen i korthet
Fem år, åtta månader och tolv dagar. Så länge har Debbie Ocean planerat sitt livs största stöt. Hon vet vad som krävs – ett team med de bästa i sin klass, med sin partner-in-crime Lou i spetsen. Bytet är blygsamma 150 miljoner dollar i diamanter som kommer att hänga kring halsen på den världsberömda skådespelerskan Daphne Kluger vid årets största händelse – Met-galan. Planen är idiotsäker, men allt behöver gå felfritt om gänget ska lyckas komma undan med blinget.

Efter bion går vi och äter på en restaurang i närheten för att diskutera filmen. Var och en betalar för sig på restaurangen.

DE VIKTIGA DETALJERNA
ANMÄLAN (mycket viktigt!): Skicka e-post till swealondonprogram(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com och anmäl dig, samt ange om du också vill följa med och äta. Då får du en kod som du ska använda vid betalningen. BETALA SENAST FREDAGEN DEN 29 JUNI.

KOSTNAD: 10 pund för SWEA-medlemmar och 12 pund för icke medlemmar. Anmälan till
swealondonprogram(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com är bindande.

PLATS: Vue, Fulham Broadway Retail Centre, Fulham Rd, Fulham, London SW6 1BW. Bion ligger på andra våningen, samma byggnad som Fulham Broadway tunnelbanestation.

TID: Måndagen den 2 juli. Samling i bions foajé kl. 17.30 (filmen börjar kl. 17.50). De första 30 minuterna brukar dock bestå av reklam så om du är osäker på om du kommer att hinna i tid kan vi lämna din biljett i kassan där du kan hämta den.

Välkomna,
Åsa och Cecilia