Network Menu

Hälsokväll hos Nadia Jönning

SWEA London hälsokväll hos Nadia Jönning

Den 8 april möttes ett gäng glada Sweor upp för en SWEA-kväll hos den svenska frisören Nadja Jönning. Temat för kvällen var hår, skönhet och hälsa och det bjöds på mingel, bubbel och tilltugg.

Anna-Karin Aksberg – som är funktionell näringsterapeut, pratade om vikten av vitaminer och mineraler för god hårhälsa och hur man med hennes hjälp kan jobba på sin matsmältning och på så sätt bli bättre på att absorbera viktiga näringsämnen.

Från vänster: Kattis, Charlotte, Elvinas, Nadia och Anna-Karin.

Katarina Lithman, som bland annat är hudterapeut, berättade om ekologisk hudvård och hur hon använder sig av det i sina behandlingar. Nadja Jönning och hennes kollega Elvinas introducerade oss till en ny och hälsosammare variant av den populära behandlingen Brazilian Blow Dry. Behandlingen ger ett skinande blankt och följsamt hår helt utan något frizz och håller mellan tre och fyra månader. Nadja presenterade även vårens hårtrender och kollegan Charlotte berättade hur man får vackra fransar med hjälp av ögonfransförlängning.

Mot slutet delades det ut goodie bags till alla deltagare med prover från bland annat Shu Uemura och det svenska märket Sachajuan, ett märke som Nadja varmt kan rekommendera.

Ännu ett lyckat SWEA event!

Text: Sanna Barthold
Foto: Anne Rylander