Network Menu

Proms 2019

Prom 63, torsdag 5 september kl 19.30.

Biljetterna till årets Proms släpps lördagen den 11 maj och SWEA London planerar att försöka få biljetter till den 5 september.

Pianisten Yuja Wang är född 1987 i Beijing, Kina men bor numera i New York. Hon började ta pianolektioner som sexåring och har gått på konservatoriet i Beijing och flyttade 1999 till Kanada för att fortsätta studierna vid Mount Royal-konservatoriet i Calgary. Utsågs till Steinway-artist 2001 och fick följande år en plats vid prestigefulla Curtis Institute of Music i Philadelphia.

Yuja Wang är en megastjärna med sin explosiva spelstil och hon kommer spela en av Rachmaninovs mest känslomässiga och tekniskt krävande pianokonserter. Det blir också ett verk av Johannes Brahms, Symphony No. 2, som anses ha en lätthet som brukar jämföras med Beethovens Symphony “Pastoral”.

Yuja Wang är känd för sin enastående spelteknik och mycket intelligenta tolkningar samt för sina kläder och mycket höga klackar när hon spelar.

Program: Rachmaninov, Piano Concerto No 3 in D minor (41 minuter)
PAUS
Program: Johannes Brahms, Symphony No 2 in D major (43 minuter)
Solist: Yuja Wang, piano.
Dirigent: Myung-Whun Chung.
Orkester: the Staatskapelle Dresden.

Först när och om vi fått biljetter skickar vi ut betalningsinformation med en referenskod men vi tar emot intresseanmälningar fram till torsdag 9 maj.

Vad: Yuja Wang spelar Rachmaninov och Brahms
När: 5 september
Tid: 19.30
Var: Royal Albert Hall
Hur: Anmäl ditt intresse till swealondonprogram(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com senast 9 maj.
Pris: Biljetterna kommer att kosta ~30£ för medlemmar och ~35£ för gäster. Observera att anmälan är bindande och du är betalningsansvarig om vi lyckas få biljetter.

Välkommen med din intresseanmälan!