Network Menu

Ordförandes ord – Brev 6

Kära London-Sweor,

Välkomna tillbaks! Många London-Sweor börjar nu komma tillbaks till London och jag ser att det är många av oss som får sitta hemma i två veckor. Vi var många som valde att åka tillbaks till Sverige för att njuta av den svenska sommaren och få möjlighet att träffa nära och kära. Själv har jag tillbringat sommaren i Sverige med att arbeta och kommer under en period pendla mellan Sverige och England. Med nuvarande regler kommer jag tyvärr inte kunna delta i våra aktiviteter, då jag hamnar i karantän varje gång jag kommer hem.

Även om vi alla hoppas kunna njuta av sommarvärme ännu några veckor, har styrelsen börjat planera för höstens aktiviteter.
SWEA London följer de gällande rekommendationerna för socialt umgänge. Vilket innebär att vi äntligen kommer att kunna börja träffa varandra igen utanför ZOOM. Däremot innebär det vissa begränsningar gällande antal platser till våra aktiviteter, vi kommer även att tex sitta vid skilda/mindre bord, gå i mindre grupper samt hålla avstånd till varandra. Vi kommer även i framtiden att använda oss av ZOOM träffar, framför allt för att fortsätta träffa Sweor från andra delar av världen.

Jag vill också välkomna Hanna O-H, Karin S-F, Eva-Lena R och Åsa E till Swea London och ser fram emot att få träffa er under någon av våra aktiviteter.

Planerade aktiviteter under hösten

  • 8 september SWEA Bokcirkel 19.00- 21.00
  • 12 sept vandring längs Thames
  • 26 sept kräftskiva, mer info kommer
  • 2 oktober musiebeesök V&A+ lunch tid ca kl 11.00
  • 6 oktober SWEA bokcirkel 19.00-21.00
  • Afternoon tea, datum kommer senare
  • 3 nov SWEA bokcirkel
  • 29 nov Adventsfika
  • 8 dec SWEA Bokcirkel

SWEA London har ett antal grupper som träffas regelbundet, mer information kan du hitta på vår hemsida. Några av våra grupper är: kafferep sydväst, promenadgrupp onsdagar, bokcirkel 1 gr per månad

Har du förslag på eller vill anordna någon aktivitet, får du gärna kontakta oss!

Håll dig informerad om kommande aktiviteter via https://london.swea.org alternativt vår Facebooksida SWEA London.

Vill du kontakta mig når du mig enklast via london(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)swea.org

Till sist vill jag önska er varmt välkomna tillbaks. Jag hoppas få möjlighet att träffa alla London Sweor under hösten.

Varma Hälsningar

Susanna Daag
Ordförande SWEA London