Network Menu

Ordförandes ord – Brev 7

Kära London-Sweor,

EN RIKTIG GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA

Vi börjar nu närma oss slutet av 2020. Ett år som för många av oss inte blivit riktigt som vi tänkt. För oss Sweor har det inneburit att vi inte kunnat träffas som vi brukar. Något som jag tror vi alla saknat under året.

Vår förhoppning är att vi kommer kunna börja träffas igen under 2021. Men troligen kommer det dröja några månader till. Detta kommer med största sannolikhet innebära att vårt årsmöte kommer behöva ske via Zoom. Årsmötet är i år planerat till 18 februari, klockan 19.00. Jag ber er alla boka in det här datumet. Om reglerna ändras tills februari och vi har möjlighet att träffas, återkommer vi med information om lokal. Oavsett kommer möjligheten att medverka via Zoom finnas.

För er medlemmar som önskar engagera er lite mer i SWEA London finns följande positioner lediga. Till styrelsen söker vi sekreterare samt ledamöter och suppleanter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av styrelsearbete. Vi söker också dig som vill engagera dig i vår programgrupp, har intresse av att arbeta med våra sociala medier eller i SWEA Professional. Kontakta mig på london(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)swea.org för mer informaton,

Det vore roligt att träffa så många av er som möjligt under årsmötet. Kallelse kommer att komma i slutet av januari. För att kunna medverka vid årsmötet behöver ni ha hunnit betala in er medlemsavgift. Alla medlemmar som betalar in under januari kommer att få £5 rabatt. Dvs medlemsavgiften kommer i januari vara £45 och från februari och framåt £50.

Jag vill också passa på att påminna om att sista datumet för att lämna in motioner till årsmötet är den 20 december.

Jag hoppas att de flesta av er har sett vår adventskalender på Facebook.
Ett varmt tack till alla er som ställt upp med goda råd, recept och pyssel, vacker sång mm.

Förhoppningsvis kommer vi kunna återuppta våra promenader i början av nästa år. Vi kommer att återkomma i början av året med fler aktiviteter och möten, till att börja med via Zoom.

SWEA International har flera intressanta föreläsningar på gång och för er som ännu inte hittat SWEAs poddar vill jag varmt rekommendera dem. Om ni ännu inte är medlemmar på SWEA Världens Facebook sida vill jag föreslå er att gå med där. Där sker många intressanta aktiviteter.

VEMA kommer att starta en bokklubb med början i februari. Den kommer ske fyra gånger under våren via Zoom. Vid två av tillfällena kommer författarna att medverka. Mer information kommer att komma via SWEA International den 15 december.

Tyvärr har jag även några tråkiga nyheter att komma med. På grund av den rådande pandemin kommer Sverigemiddagen inte bli av i år. SWEA Malmö blir värdar för Sverigemiddagen 2022.

Världsmötet i Fort Lauderdale som var planerat i november 2021 flyttas till våren 2022 och regionmötena kommer att genomföras regionalt under hösten 2021.

Till sist vill jag varmt välkomna Karin L d C, Isobel G, Lina E och Anna H
till Swea London och ser fram emot att få träffa er under någon av våra aktiviteter.

Planerade aktiviteter under januari och februari 2021
Med reservation för ev restriktioner

12 januari bokklubb
12 januari kl 16.00 sv tid ”Bygg ditt varumärke med Linkedin” SWEA Int.
13 januari promenadgruppg
18 januarikl 16.00 sv tid ”Livet utan socker” SWEA Int.
20 januari promenadgrupp
27 januari promenadgrupp
28 januari kl 17.00 sv tid ”Skapa det liv du vill ha” SWEA Int.
3 februari promenadgrupp
9 februari bokklubb
10 februari promenadgrupp
17 februari promenadgrupp
18 februari Årsmöte
24 februari promenadgrupp

SWEA London har ett antal grupper som träffas regelbundet, mer information kan du hitta på vår hemsida. Några av våra grupper är: kafferep sydväst, promenadgrupp onsdagar och bokcirkel 1 gr per månad.

Mer information om SWEA Internationals föreläsningar samt anmäla ditt deltagande kan du göra här:

Kommande webbinarier – SWEA-land

Har du förslag på eller vill anordna någon aktivitet, får du gärna kontakta oss!

Håll dig informerad om kommande aktiviteter via https://london.swea.org alternativt vår Facebooksida SWEA London.

Vill du kontakta mig når du mig enklast via london(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)swea.org

En riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA

Varma Hälsningar

Susanna Daag
Ordförande SWEA London