Network Menu

SWEA London 2021

Medlemsavgift: Nu är det dags att betala medlemsavgiften till SWEA London för 2021 som är £45 under januari (dvs £5 rabatt) för både gamla och nya medlemmar.

Bli medlem i SWEA London Här

Förnya ditt medlemskap i SWEA London Här

Från februari och året framåt återgår medlemsavgiften till £50. Dessutom måste medlemsavgiften vara inbetald före årsmötet för att ni skall kunna medverka och kunna rösta vid årsmötet.

SWEA London årsmöte 2021: Årsmötet är i år planerat till torsdag den 18 februari, klockan 19.00. Så boka in detta datum redan nu! Mötet kommer troligtvis att ske via Zoom. Skulle reglerna ändras tills februari, dvs att vi skulle kunna träffas så återkommer vi med information om lokal. Kallelsen till årsmötet kommer att skickas ut i slutet av januari månad. Vänligen notera också att sista datumet för att lämna in motioner till årsmötet är söndag den 20 december 2020.

Kom med i SWEA Londons styrelse: För medlemmar som önskar engagera sig lite mer i SWEA London finns följande positioner lediga : till styrelsen söker vi en sekreterare samt ledamöter och suppleanter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av styrelsearbete. Vi söker även dig som vill engagera dig i vår programgrupp eller har intresse av att arbeta med våra sociala medier eller i SWEA Professional. Några av fördelarna med att ingå i SWEA Londons styrelse är :

  • Få erfarenhet av volontärarbete i en idéell förening vilket är värdefullt i ditt CV.
  • Få möjlighet att ta del av SWEA Internationals globala nätverk och samtidigt utveckla dig själv och dina färdigheter.
  • Lära känna många svenska kvinnor utomlands och få goda vänner för livet.
  • Ha roligt tillsammans.
  • Du får ett stort globalt nätverk.
  • Om det finns intresse för att gå med i SWEA London styrelsen nästa år, kontakta då vår ordförande Susanna Daag via london(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)swea.org

Varmt välkommen till SWEA London.