Network Menu

Ordförandes ord – Brev 4

Glad sommar kära London-Sweor

Det har varit så roligt att få träffa er igen! Jag har hunnit promenera, varit på utställning, After All, och firat Sveriges Nationaldag tillsammans med er. Våra aktiviteter, tillsammans med att sommaren äntligen har kommit, har gett ny energi och hopp om att livet snart kommer att vara som vanligt.

Ni har fortfarande möjlighet att vara med på Galleribesök innan vi gör ett uppehåll över sommaren. Då många av oss är kvar i London även denna sommar kommer vi säkert att genomföra några spontana träffar under sommaren.

Programgruppen har börjat planera höstens program och förutom våra vanliga aktiviteter, kan vi även se fram emot fikaträffar, teaterbesök, kvällsguidning av Towern och kräftskiva. Vi kommer att försöka återgå till att träffas i verkliga livet i så stor utsträckning som möjligt.

Vi har också några nya grupper planerade inför hösten. SWEA Professional London, en av våra intressegrupper, kommer att ha två nätverksträffar med föreläsare, två Zoomnätverksträffar och några After All under hösten. Vi kommer också börja med en middagsklubb den sista torsdagen i månaden, då vi tillsammans väljer ut trevliga restauranger vi vill prova.

SWEA International kommer självfallet att fortsätta med sina populära föreläsningar, poddar och bokklubb.

Vår undersökning då vi intervjuade ett antal Sweor i London, visade att ni är nöjda med de aktiviteter vi har och det sätt vi arbetar på. Men vi fick också en hel del tips vad vi kan göra mer av.
Vårt mål i styrelsen är att fortsätta med de aktiviteter vi redan gör, med en bra balans mellan dag och kvällsaktiviteter, men även fortsätta med aktiviteter via Zoom. Vi kommer också att marknadsföra SWEA London på olika sätt, både via sociala medier men också genom att samarbeta med andra svenska organisationer.

Ni har säker märkt att vår facebook sida numera heter SWEA London Medlem. Den är vår slutna Facebook sida för medlemmar. Vi har också öppnat ett ”skyltfönster” på Facebook, som både Sweor och icke Sweor kan följa. Detta har vi gjort för att bli mer synliga och det är en del i vårt arbete med att marknadsföra SWEA London. Vi är tacksamma om ni hjälper oss genom att dela den öppna Facebooksidan med era vänner.
Vi arbetar även med att öppna en sida för SWEA Professional på LinkedIn.

Vill du vara värdinna och hyra ut ett rum till Sweor som kommer på besök till London? Ett trevligt sätt att knyta nya kontakter inom SWEA. Du kan läsa mer på Rumsförmedling – SWEA International, Inc. Du får gärna anmäla ditt intresse till mig via london(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)swea.org
När vi framöver får möjlighet att resa vill jag också rekommendera er att titta på SWEA rumsförmedling, SWEAs intressegrupp som gör det möjligt för oss att bo hos någon annan Swea istället för på hotell.

Jag vill också passa på att hälsa våra nya medlemmar varmt välkomna.

Glöm inte bort att anmäla dig till våra kommande aktiviteter!

10-06-2021
17:00 svensk tid Webbinarium: Börja måla akryl med SWEA Art

15-06-2021
11:00 – 12:30 Nordisk konstutställning
Aeon Gallery, London

SWEA London har även ett antal grupper som träffas regelbundet, mer information kan du hitta på vår Hemsida. Några av våra grupper är: kafferep sydväst, promenadgrupp onsdagar, bokcirkel, och SWEA Professional.

Har du förslag på eller vill anordna någon aktivitet, får du gärna kontakta oss!

Håll dig informerad om kommande aktiviteter via https://london.swea.org alternativt vår Facebooksida SWEA London medlem.

Vill du kontakta mig når du mig enklast via london(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)swea.org

Varma Hälsningar

Susanna Daag
Ordförande SWEA London