Network Menu

Bio/Teater – Mamma Mia

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum - 20-11-2019
Klockan - 19:45 – 23:00

Plats
Novello Theater


Mamma Mia!

Nu har du möjlighet att hänga med SWEA och se musikalen Mamma Mia! Vi har köpt ett antal biljetter på bra platser så först till kvarn gäller ….

Musikalen handlar om tjugoåriga Sofie och hennes mamma Donna, som driver en taverna på en liten grekisk ö. Sofie ska gifta sig och vill att hennes pappa ska leda henne uppför kyrkgången, men Donna vägrar att säga något om vem som är Sofies far. Enligt mammans dagbok, som Sofie tjuvläser, finns det tre möjliga män som haft ett förhållande med Donna, så Sofie bjuder i hemlighet under sin mammas namn in alla tre till bröllopet.

De tre männen anländer till ön dagen före bröllopet: Harry ”Head Banger” Blixt, Terje Barman, och Sam Birgersson. Harry är en bankman som alltid har nära till skratt, Terje är en humoristisk norrman och Sam är en arkitekt som hade en kärleksaffär med Donna men åkte hem för att gifta sig med en annan kvinna. Donnas gamla vänner Tanja, en rik kvinna som gift sig tre gånger, och Karin, ogift kvinna som älskar nattklubbssvängen anländer också till ön. För tjugo år sedan sjöng de tre i en egen sånggrupp: Donna and the Dynamos.

När Sofie först möter de tre männen och de förstår att det är hon och inte Donna som skickat inbjudningarna, blir de först mycket sura, men mjuknar därefter. Donna stöter på dem strax efter och blir mycket överraskad men glad när hon ser Terje och Harry. Men när hon får syn på Sam, blir hon rosenrasande, hon har fortfarande inte förlåtit honom för hans svek 20 år tidigare…

Detta är en rolig musikal full av glädje och sång med ABBA musik rakt igenom hela musikalen.

Om du vill följa med ut och äta innan så skriv det i din anmälan så bokar vi bord efter hur många vi blir.

När: 20 november 2019
Tid: 19:45
Plats: Novello Theatre
Adress: 5 Aldwych London WC2B 4LD
Sista betalningsdag: 13 november
Anmälan till: [email protected]
Pris: £75 (självkostnadspris)