Network Menu

SWEA London Filmklubb

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 19-11-2018
Klockan - 17:30 – 21:30

Plats
ODEON Tottenham Court


Det är dags för årets sista SWEA filmklubb, och den här gången kommer vi att se thrillern ”Widows” med bland annat Viola Davis, Michelle Rodrigues, Liam Neeson och Colin Farrell i rollerna.

Filmen i korthet
En eldstrid med poliser leder till fyra döda tjuvar under ett explosivt väpnat rånförsök i Chicago. Deras änkor – Veronica, Linda, Alice och Belle – har ingenting gemensamt förutom en skuld som efterlämnas av deras mäns brottsliga verksamhet. Med förhoppning att skapa en framtid på egen hand ansluter sig Veronica till de andra tre kvinnorna för att genomföra en kupp som hennes man planerade.

Efter bion går vi och äter på en restaurang i närheten för att diskutera filmen. Var och en betalar för sig på restaurangen.

VIKTIGA DETALJER (LÄS IGENOM)!

ANMÄLAN (mycket viktigt!): Skicka e-post till [email protected] och anmäl dig. Ange ÄVEN om du vill följa med och äta. Då får du en kod som du ska använda vid betalningen. BETALA SENAST FREDAGEN DEN 16 NOVEMBER.
Anmälan till [email protected] är bindande.

KOSTNAD: 17 pund för SWEA-medlemmar och 18 pund för icke medlemmar.

PLATS: ODEON Tottenham Court, Central Cross, 30 Tottenham Court Rd, London W1T 1BX

TID: Måndagen den 19 november. Samling i bions foajé kl. 17.30 (filmen börjar kl. 17.45). De första 30 minuterna brukar dock bestå av reklam så om du är osäker på om du kommer att hinna i tid ber vi att du informerar oss så att vi kan lämna din biljett i kassan där du kan hämta den.

Välkomna
Cecilia och Åsa