Filmklubben

Biokväll i september

Sommaren börjar långsamt men säkert lida mot sitt slut och kvällarna blir kallare och mörkare och då passar det bra att kura ihop sig framför en bra film. Som första film har vi valt Victoria and Abdul som är en dramakomedi med fantastiska Judi Dench i huvudrollen. Filmen baserar sig på boken med samma namn av Shrabani Basu, och handlar om den verkliga relationen mellan drottning Victoria och hennes indiska tjänare Abdul Karim.

Efter bion går vi som vanligt och äter på en restaurang i närheten för att diskutera filmen. Var och en betalar för sig på restaurangen.

PLATS: Vue Fulham Broadway (Fulham Broadway Retail Centre, Fulham Rd, Fulham, London SW6 1BW). Bion ligger i samma byggnad som tunnelbanestationen.

TID: Torsdagen den 21 september. Samling i bions foajé kl. 17.30 (filmen börjar 17.45). De första 30 minuterna brukar dock bestå av reklam så om du är osäker på om du kommer att hinna i tid kan vi lämna din biljett i kassan där du kan hämta den.

KOSTNAD: 10 pund för SWEA-medlemmar och 13 pund för icke medlemmar.

ANMÄLAN: Skicka e-post till swealondonprogram@gmail.com och anmäl dig, samt ange om du också vill följa med och äta. Då får du en kod som du skall använda vid betalningen (mycket viktigt). Betala senast tisdagen den 19 september.

Glöm inte att anmälan måste bekräftas med betalning. Ingen betalning – ingen biljett.

Välkomna
Cecilia och Åsa