Ordförandes Nyhetsbrev

Kära London-Sweor,

Välkomna till en höst fylld med SWEA aktiviteter.

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig sommar och hunnit njuta av både den engelska värmen och Sveriges vackra sommar. Själv var jag hemma i Sverige runt midsommar och åker nu till Tromsö för att vandra och se det sista av midnattssolen. Jag ser fram emot några kyligare dagar och kanske till och med lite regn.

SWEA London kommer att bjuda på en mängd trevliga aktiviteter i höst. Många är redan inplanerade men vi kommer att återkomma med datum för tex vår fikagrupp, biobesök och adventsfika.

Vi har lagt återkommande aktiviteter på samma veckodag för att det ska bli lättare för er att planera.

Som vanligt fortsätter vår trevliga bokklubb att träffas den andra tisdagen i månaden.

SWEA Professional kommer att ha sina träffar den första onsdagen i månaden.

Middagsklubben träffas den sista torsdagen i månaden.

Vi kommer också att återkomma med tider för regelbundna promenader/vandringar.

Dessutom kan ni redan nu planera in vår kräftskiva den 17 september och en rundtur i Westminister den 29 oktober i era kalendrar.

Vår nya hemsida har nu äntligen lanserats. Ett stort tack till alla de Sweor som lagt ned så mycket tid på att skriva nytt material, arkivera gammalt material och lagt upp allt på den nya hemsidan. Mycket är sig likt, men det kommer att bli lättare att hitta information och vi har en lite mer modern layout. Framför allt kommer ni att upptäcka skillnaden när ni loggar in för att tex se medlemsregistret eller delta i de aktiviteter som är för Sweor.

Jag önskar er alla välkomna tillbaka och ser fram emot att träffa er på våra aktiviteter under hösten.

Varma hälsningara

Susanna Daag

Ordförande SWEA London